Підвищення довговічності сплавів системи Cr-Mn-Mo-Ti на основі заліза - Багров, В. А.; Плужніков, Д. О.; Плужников, Д. А.; Bagrov, V. A.; Pluzhnikov, D. A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Встановлено, що збільшення вмісту Mn та Cr в наплавленому металі знижують активність вуглецю; збільшення кількості фази TiC підвищує внутрішню теплоту наплавленого металу. Підвищення теплостійкості сплавів системи Cr-Mn-Ti на основі заліза сприяє збільшення вмісту фази [TiC]; введення [Mo] стабілізує значення твердості при підвищених температурах, підвищує теплостійкість і твердість.
Повышение долговечности сплавов системы Cr-Mn-Mo-Ti на основе железа
The increase in durability alloys of the system cr-mn-mo-ti iron-based
Keywords: наплавлення; порошковий дріт; легований флюс; структура; наплавка; порошковая проволока; легированный флюс; surfacing; flux-cored wire; alloyed; flux structure; 621.791