Проект поста профілактичного обслуговування бензинових форсунок автомобілів у складі СТО міського типу - Хассал, Мохаммед Хамза (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті була розроблена станція технічного обслуговування легкових автомобілів з ділянкою обслуговування паливної системи автомобіля. Визначені об’єми робіт на СТО, розрахована кількість робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Розроблені технологічні інструкції з обслуговування паливної системи легкового автомобіля.Проведено аналіз обладнання та наведено перелік необхідного обладнання для виконання діагностики та технічного обслуговування паливної системи.
Keywords: ДІАГНОСТИКА ТА ТЕХНІЧНЕ ОСБЛУГОВУВАННЯ; ПАЛИВНА СИСТЕМА; СТО; ТЕХНОЛОГІЧНІ ІНСТРУКЦІЇ; ФОРСУНКА