Використання застосунку Car Scanner ELM OBD-II для діагностики Hyundai Kona Electric - Гнатов, Андрій; Аргун, Щасяна; Сохін, Павло; Григоренко, Наталя; Hnatov, Andrii; Arhun, Shchasiana; Sokhin, Pavlo; Hryhorenko, Natalia (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У статті досліджується використання застосунку Car Scanner ELM OBD-II для діагностики електромобілів, зокрема Hyundai Kona Electric. Аналізуються можливості застосунку для моніторингу стану високовольтної батареї, ефективності енергоспоживання та виявлення кодів помилок. Результати показують, що Car Scanner ELM OBD-II є ефективним інструментом для діагностики електромобілів, дозволяючи користувачам у реальному часі контролювати ключові параметри та оцінювати стан батареї.
Using the Car Scanner ELM OBD-II program for diagnosing Hyundai Kona Electric
Keywords: діагностика електромобілів; OBD-II сканер; стан працездатності батареї; моніторинг у реальному часі; Hyundai Kona Electric; рекуперація енергії; аналіз кодів помилок; electric vehicle diagnostics; OBD-II scanner; battery state of health; real-time monitoring; Hyundai Kona Electric; energy recuperation; error code analysis; 629.064; 10.30977/VEIT.2025.27.0.6