Обґрунтування важливості розрахунку функції невизначеності для визначення частотно-часових характеристик інформаційної системи - Єгоров, Нікіта Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі досліджено важливість частотно-часових характеристик для конкретних задач. Також розглядаються декілька алгоритмів розрахунку функції невизначеності, а також запропонований новий алгоритм, що дозволяє досягати підвищення продуктивності розрахунків функції невизначеності до 15 разів у порівнянні з існуючим аналогом.
Keywords: MATLAB; дискретне перетворення Фур’є; ефект Допплера; перетворення Фур’є; функція невизначеності; швидке перетворення Фур’є