Удосконалення системи споживчих властивостей за рахунок підвищення естетичної привабливості автомобільної дороги Мерефа-Зміїв у Харківській області - Совенко, Роман Валентинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проведено визначення естетичної привабливості на прикладі ділянки автомобільної дороги Мерефа-Зміїв. Опираючись на виконаний аналіз впливу системи ВАДС на сприйняття водієм засобів інформаційного забезпечення.
Keywords: безпека руху; естетична привабливість; дорожні умови; споживчі властивості; благоустрій автомобільної дороги