Механізм забезпечення економічної безпеки в процесі управління закупівельною діяльністю підприємства - Матвійченко, Вікторія Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі розкрито поняття та сутність процесу управління закупівлями; зроблено оцінку зарубіжного досвіду організації закупівель у держсекторі; виявлено ризики економічної безпеки у сфері закупівель бюджетної установи; проведено оцінку ефективності організації закупівель ДАТП «АВТОМЕХБАЗА»; ідентифіковано ризики економічної безпеки у сфері закупівель ДАТП «АВТОМЕХБАЗА»; обґрунтовано елементи механізму та принципів забезпечення економічної безпеки у сфері закупівель ДАТП «АВТОМЕХБАЗА».
Keywords: ризик; економічна безпека; закупівельна діяльність; управління закупівлями