Раціональне розташування місць прокату мікромобільного транспорту в місті Дніпро - Сергієнко, Катерина Валеріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі проаналізовано дослідження підходів у вивченні попиту на мікромобільнний транспорт, а також поточний стан користування засобами мікромобільності. Розроблено методику визначення оптимального місця розташування пункту прокату самокатів, зроблено геокодування даних про розташування самокатів та обрано раціональну кількість самокатів на паркувальному майданчику. А також запропоновано заходи з раціонального розташування паркувальних майданчиків та представлено епюри транспортних потоків електросамокатів.
Keywords: мікромобільність; паркувальні майданчики; найкоротша відстань; електросамокати; док-станція