Спосiб рекуперацiї енергiї автотранспортного засобу - Бажинов, Олексiй Васильович; Сєрiков, Георгiй Сергiйович; Сєрiкова, Iрина Олексiївна; Панiкарський, Олександр Сергiйович (My University, 2013)
Спосіб рекуперації енергії автомобільного засобу автотранспортного засобу за рахунок перетворення механічної енергії автотранспортного засобу в електричну за допомогою електромагнітного перетворювача, який відрізняється тим, що рекуперації підлягає механічна енергія вертикальних коливань корпусу автотранспортного засобу, а як електромагнітні перетворювачі використовуються демпфери підвіски з електромагнітними зв'язками.
Keywords: автотранспортнi засоби