Раціональне управління розгоном повнопривідного електромобіля - Подригало, М. А.; Кайдалов, Руслан Олегович; Кудімов, С. А.; Єфімчук, В. М.; Кудимов, Сергей Анатолиевич; Ефимчук, Валентин Михайлович; Podrigalo, Mikhail; Kaidalov, Ruslan; Kudimov, Serhii; Yefimchuk, Valentyn (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Виконано дослідження раціональних законів управління тяговими моментами на колесах повнопривідного електромобіля. Отримані аналітичні вирази управління тяговими моментами електродвигунів, що забезпечують стійкість машини при розгоні з найменшими витратами потужності та з максимально можливою інтенсивністю.
Рациональное управление разгоном полноприводного электромобиля
Rational acceleration control of an all-wheel drive vehicle
Keywords: електромобіль; стійкість руху; прискорення; витрати потужності; тягові моменти; электромобиль; устойчивость движения; ускорение; потери мощности; тяговые моменты; electric car; stability of movement; power consumption; tractive effort torque; 629.017; 10.30977/VEIT.2019.15.0.58