Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші з застосуванням мінерального порошку з відходів кераміки на асфальтобетонному заводі - Домішкан, Олег (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі виконані технологічні розрахунки режимів роботи заводу, запропоновано удосконалення окремих ліній, визначена потреба в сировинних матеріалах, визначено властивості асфальтобетонів, що містять в своєму складі відхід виробництва керамзиту, встановлені об’єми складів для сировинних матеріалів. Вирішені питання з контролю якості продукції на підприємстві, охорони праці, виконані техніко-економічні розрахунки роботи заводу.
Keywords: вапняковий мінеральний порошок; відхід виробництва керамзиту; бітум; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон; водостійкість; водонасичення; технологія; ефективність