Дослідження впливу структури злитків феротитану, отриманих методом елект-рошлакової виплавки, на їхню здатність до подрібнення - Бережний, Станіслав Петрович; Шило, Галина Миколаївна; Фурманова, Наталія Іванівна; Котов, Микола Миколайович; Berezhnyy, Stanislav; Shilo, Galina; Furmanova, Nataliia; Kotov, Mykola; Бережный, Станислав Петрович; Шило, Галина Николаевна; Фурманова, Наталия Ивановна; Котов, Николай Николаевич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Досліджено структуру та здатність до подрібнення злитків феротитану різного способу виробництва. Встановлено, що частковий розпад первинних зерен TiFe2 з утворенням TiFe в структурі зливків феротитану електрошлакової виплавки за концентрації Тi 38–48 % покращує здатність до подрібнення.
Investigating the impact of structure of ferrotita-nium bars obtained by the electroslag remelting method on their crushing capacity
Исследование влияния структуры слитков ферротитана, полученного методом электро-шлаковой выплавки, на их способность к из-мельчению
Keywords: феротитан; електрошлакова виплавка; структура; подрібнюваність; ферротитан; электрошлаковая выплавка; структура; измельчаемость; 621.791.75.04; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.91.0.155