ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Ачкасова, Л. М.; Ачкасова, Л. М.; Achkasova, L. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
В статті пропонується удосконалена методика оцінки ефективності діяльності підприємства за допомогою оцінки ефективності використання окремих видів ресурсів. Методика передбачає побудову матриць, що характеризують загальну ефективність діяльності підприємства та ефективність використання основних фондів, оборотних коштів, фінансових, інформаційних і трудових ресурсів. В статті також обґрунтований підхід до визначення інтегральної оцінки ефективності діяльності АТП на підставі результатів розрахунку матриць.
ОЦЕНКА ЭФФЕКТИВНОСТИ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ПРЕДПРИЯТИЯ
ASSESSMENT OF ENTERPRISE EFFICIENCY
Keywords: матричне моделювання; ефективність діяльності; основні фонди; оборотні кошти; фінансові ресурси; інформаційні ресурси; трудові ресурси; матричное моделирование; эффективность деятельности; основные фонды; оборотные средства; финансовые ресурсы; информационные ресурсы; трудовые ресурсы; matrix modeling; efficiency; fixed assets; current assets; financial resources; information resources; human resources; 330.322.05