Модель вибору інструментальних засобів розробки мобільних додатків - Матвєєв, Павло (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В першому розділі проведено аналіз проблеми вибору інструментальних засобів розробки мобільних додатків. В другому розділі проведено аналіз алгоритмів нечіткого виведення. В третьому розділі розроблено модель вибору інструментальних засобів розробки мобільних додатків за допомогою різних методів. В четвертому розділі реалізовано розроблену модель.
Keywords: мобільний додаток; метод Сугено; метод Ларсана; метод Тсукамото; інструментальний засіб розробки.