Дослідження плавності руху машинно-тракторного агрегату з перемінною масою при виконанні транспортної роботи - Кожушко, А. П.; Kozhushko, Andriy (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Наведено результати моделювання пов’язаних коливань машинно-тракторного агрегату з напівпричіп-цистерною та з причіп-цистерною в ході прямолінійного руху при виконанні транспортної роботи. Встановлено вплив значення радіальної жорсткості шин колісного трактора на горизонтальні, вертикальні прискорення та переміщення сидіння тракториста при виконанні транспортної роботи з цистерною.
Investigating ride quality of the machine-tractor unit with a variable mass during transport work
Исследование плавности движения машиннотракторного агрегата с переменной массой при выполнение транспортной работы
Keywords: колісний трактор; транспортна робота; цистерна; коливання; перерозподіл мас; wheeled tractor; transport work; tank; vibrations; mass redistribution; колесный трактор; транспортная работа; цистерна; колебания; перераспределение масс; 629.1.02; 10.30977/VEIT.2019.15.0.50