Перспективи застосування композитної арматури в будівельній галузі - Пілюгін, Є. Д.; Ротт, Н. О.; Piliuhin, Yevheni; Rott, Nataliia (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У статті розглянуто перспективи застосування композитної арматури в будівельній галузі, зокрема в умовах сучасного технологічного розвитку та зростання вимог до ефективності та довговічності будівельних матеріалів. Проведено порівняльний аналіз композитної та металевої арматури, зважаючи на їх переваги й недоліки.
Prospects of application of composite reinforcement in the construction industry
Keywords: неметалева композитна арматура; металева арматура; будівельні матеріали; інноваційні технології; порівняльний аналіз; корозійна стійкість; легкі конструкції; перспективи застосування; будівельні конструкції; non-metallic composite fittings; metal fittings; building materials; innovative technologies; comparative analysis; corrosion resistance; lightweight structures; application prospects; building structures; 629.341; 10.30977/BUL.2219-5548.2024.107.0.62