Удосконалення податкової політики автотранспортного підприємства - Гірко, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі розкрито економічну сутність податкової політики підприємства; визначені основні елементи оподаткування підприємств; розкрита економічна сутність податкового планування; розглянуті та проаналізовані методи податкового планування; розроблено систему податкового планування; визначено процес податкового планування; проаналізовані методи визначення податкового навантаження на підприємстві; розглянуто бюджетування податків на підприємстві; розроблено податковий календар для підприємства; впроваджені заходи податкового планування; визначено рівень зниження податкового навантаження на підприємстві після впровадження заходів.
Keywords: оподаткування підприємства; податкова політика; податкові платежі; податкове планування; бюджет підприємства; фінансовий стан