Застосування геодезичних програмних засобів обробки результатів геодезичного знімання території - Єфремов, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Використання сучасних програмних засобів дає колосальні результати при проведенні геодезичних робіт і створення геодезичних звітів, проектів, технічної документації, яка потребує високої якості. Комп’ютерна техніка і програми, що використовують для цілей геодезії і картографії сприяють швидкій і вірній побудові, із застосуванням умовних знаків. Створення а картографічних планів у цифровому вигляді має ряж переваг у здійсненні геодезії та картографії.. Це все дає переваги у сучасному геодезичному та картографічному виробництві. Застосування сучасного програмного геодезичного забезпечення дає у сучасному геодезичному виробництві нові горизонти і нові можливості
Keywords: програмні засоби; геоінформаційні технології; побудова цифрових карт; вимірювальні системи