Удосконалення технології відновлення лакофарбової поверхні кузова в міському СТО - Самойленко, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Виконано: аналіз лакофарбових покриттів, які використовуються для транспортних засобів; визначено способи фарбування автомобілів при ремонті кузова, підбору та вирівнювання кольору; виконано оцінку дефектів фарбування та зформовано стратегію їх усунення та проаналізовано методи випробовування лакофарбових покриттів.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ЛАКОФАРБОВЕ ПОКРИТТЯ; ФАРБА; КУЗОВ; ГРУНТ; ТЕХНОЛОГІЇ; МЕТОДИ ВІДНОВЛЕННЯ; ДЕФЕКТИ; КОЛІР; ЕМАЛЬ; ЛАК