Пневмогiдравлiчний привiд керування зчепленням транспортного засобу - Туренко, Анатолiй Миколайович; Клименко, Валерiй Iванович; Богомолов, Вiктор Олександрович; Шуклiнов, Сергiй Миколайович; Логвiнов, Валерій Павлович; Грищенко, Сергiй Володимирович (My University, 2002)
Пневмогідравлічний привід керування зчепленням транспортного засобу, що містить педаль зчеплення, головний циліндр, ресивер, пневмогідравлічний підсилювач і трубопроводи пневмо- та гідросистем, який відрізняється тим, що головний циліндр виконано двосекційним.
Keywords: гiдропневмопривiд