Управління працею та заробітною платою на автотранспортному підприємстві - Коваленко, Степан Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Завдання дослідження: - розглянути теоретичні питання управління працею і заробітною платою на автотранспортному підприємстві; - дослідити методичні аспекти в галузі управління працею та заробітною платою на прикладі Львівське Комунальне АТП № 1; визначити основні напрями вдосконалення управління працею та заробітною платою на автотранспортному підприємстві.
Keywords: управління працею; продуктивність; заробітна плата; автотранспортне підприємство