Діагностування об'єднаних систем впорскування палива та запалення легкових автомобілів - Турсунов, Уміджон (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи було проаналізовано системи об'єднаного електронного управління впорскуванням й запалюванням, які надають такі переваги: поєднання функцій агрегатів і датчиків дозволяє скоротити їх число; процеси запалювання і сумішоутворення оптимізуються спільно, при цьому поліпшуються характеристики крутного моменту, витрати палива, складу відпрацьованих газів, полегшується пуск і прогрів холодного двигуна; відкриваються великі можливості для виконання інших функцій.
Keywords: ЕКСПЛУАТАЦІЯ; ЛЕГКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ; ОБ'ЄДНАНА СИСТЕМА ВПОРСКУВАННЯ І ЗАПАЛЮВАННЯ; ДІАГНОСТУВАННЯ