Дослідження інтелектуальних систем автомобілів працюючих в агропромисловому комплексі - Нестеренко, Сергій Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Мета дослідження - дослідження інтелектуальних систем автомобілів працюючих в агропромисловому комплексі.. Об’єкт дослідження - оцінка втілення удосконалених інтелектуальних технологій в технічну експлуатацію автомобілів. Методи дослідження: аналітичний огляд і узагальнення отриманих результатів. У дипломній роботі виконано аналіз стану та перспективи втілення інтелектуальних технологій в технічну експлуатацію автомобілів. Виконано удосконалення структури інтелектуальних систем з контролю технічного стану автомобілів працюючих в агропромисловому комплексі. Виконано перевірку виконаного удосконалення інтелектуальної системи контролю технічного стану автомобіля в умовах експлуатації.
Keywords: контроль параметрів; автомобіль; транспортний засіб; інтелектуальні системи; технічна експлуатація автомобілів; технічний стан