Проект міської станції технічного обслуговування легкових автомобілів з розробкою паливної дільниці - Ворошилов, Павло Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – паливна система автомобіля з безпосереднім впорскуванням. Мета проекту – забезпечити поліпшення обслуговування і ремонт паливної системи з безпосереднім впорскуванням. Методи дослідження – аналітичні дослідження. У роботі розглянуті питання проектування СТО, порядок робіт при технічному обслуговуванні системи живлення, розроблені технологічні інструкції та інструкції щодо безпеки життєдіяльності на посту.
Keywords: СТО; ПАЛИВО; МАГІСТРАЛІ; СИСТЕМА; БЕЗПЕКА; СТЕНД