Підвищення ефективності системи постачання непродовольчих споживчих товарів в роздрібну мережу м. Харкова - Арзуманян, Анірі Ігнатович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі представлено методику підвищення ефективності логістичного системи постачання товарів в міському сполученні, за рахунок скорочення загальних логістичних витрат з урахуванням специфіки місцевого ринку та вимог споживачів. Складено розвізні маршрути для доставки продукції в торгові точки м. Харкова по запропонованій методиці та отримано економічний ефект.
Keywords: логістична система; логістичний ланцюг; маршрути доставки; непродовольчі товари; собівартість