Комплекс інженерно-геодезичних вишукувань в руслі р. Сумка у м. Суми. Частина 2. Камеральна обробка польових інженерно-геодезичних вишукувань з побудовою цифрової моделі місцевості - Гаврилюк, Микола Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті виконання дипломного проекту виконано: аналіз характеристик цифрової моделі місцевості, аналіз функціональних можливостей сучасних програмних комплексів призначених для обробки результатів геодезичних вимірювань, визначення положення пунктів опорної геодезичної мережі, камеральну обробку результатів топографічного знімання, побудову цифрової моделі ділянки місцевості в руслі ріки Сумка у місті Суми.
Keywords: вишукування; геодезична зйомка; глобальні навігаційні супутникові системи; опорна геодезична мережа; рельєф; цифрова модель місцевості