Удосконалення управління персоналом підприємства: моделі компетен цій, моніторинг ефективності, управління конфліктами : монографія - Ачкасова, Л. М.; Водолажська, Т. О.; Гетьман, О. О. (ФОП Панов А. М., 2025)
Колективна монографія розкриває сутність актуальних питань, що стосуються удосконалення управління персоналом підприємства в контексті формування моделей компетенцій, моніторингу ефективності, управління конфліктами. Дослідження має фундаментальний характер, базується на широкому аналізі матеріалів, містить багато нових, оригінальних ідей. Монографія розрахована для використання викладачами, аспірантами економічного профілю закладів вищої освіти, студентами, керівниками організацій та всіма зацікавленими особами.
Keywords: управління; персонал; компетенція; дослідження; ефективність; моніторинг; конфлікт