ОБҐРУНТУВАННЯ ЕТАПІВ ПОЛІПШЕННЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ АТП - Криворучко, О. М.; Когут, Ю. О.; Kryvoruchko, O.; Kogut, Yu. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Обґрунтовано основні етапи поліпшення бізнес-процесів АТП, якими є: збір даних про функціонування бізнес-процесів; їх моделювання та оцінка; встановлення необхідності поліпшення; формування групи з поліпшення; вибір методів поліпшення та їх реалізація; оцінка ефективності поліпшення; регулярний моніторинг бізнес-процесів. Особливістю пропонованого процесу поліпшення є обґрунтування доцільності використання відповідних методів на основі морфологічного аналізу за параметрами їх оцінки та обмеженнями.
SUBSTANTIATION OF THE STAGES OF BUSINESS-PROCESSES IMPROVEMENT OF THE MOTOR TRANSPORT ENTERPRISE
Keywords: бізнес-процес; процес поліпшення; оцінка бізнес-процесів; методи поліпшення бізнес-процесів; business-process; improvement process; business-processes estimation; improvement methods of business-processes; 65.0 (075.8)