Відповідність діяльності агпромислового комплексу «Астарта-Київ» принципам сталого розвитку через застосування методів компостування та декарбонізації - Оніщенко, Анастасія Віталіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведено аналіз теоретичних основ сталого розвитку у агропромисловому секторі, охарактеризовано діяльність АПК «Астарта - Київ», досліджено відповідність даного комплексу принципам сталого розвитку через застосування методів компостування та декарбонізації, а також надано пропозиції щодо удосконалення діяльності «Астарта - Київ».
Keywords: сталий розвиток; відходи; компостування; декарбонізація