Технологічні аспекти проєктування та застосування теплих щебенево-мастикових асфальтобетонних сумішей - Костін, Данило Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуті існуючі способи зниження температури ущільнення щебенево-мастикових асфальтобетонних сумішей. Виконанні порівняльні дослідження швидкості остигання щебенево-мастикових асфальтобетонних сумішей з додаванням різних енергозберігаючих добавок, а також визначені фізико-механічні властивості щебенева-мастикових асфальтобетонів, ущільнених при різних температурах та колієстійкість.
Keywords: щебенево-мастикова асфальтобетонна суміш; енергозберігаючі добавки; щебінь; бітум; фізико-механічні властивості; тепловізійна діагностика