Удосконалення технологічного процесу доставки пива з ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА» на маршрутах Харків – Дніпро та Харків – Кременчук автомобілями ТДВ «АТП 16363» - Гета, Захар Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – удосконалення технологічного процесу доставки пива з ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА» на маршрутах Харків – Дніпро та Харків – Кременчук автомобілями ТДВ «АТП 16363» за рахунок вибору раціонального рухомого складу, маршрутизації та використання раціонального засобу механізації для формування транспортного пакету. Об'єкт дослідження – процес доставки пива з ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА» на маршрутах Харків – Дніпро та Харків – Кременчук автомобілями ТДВ «АТП 16363». Метод дослідження – аналітично-практичний. Враховуючи партіонність замовлень, у роботі запропоновано замість використання одного автопоїзду Volvo FH12 + Shmitz SCP–80 та одного автопоїзду Renault HR + XTR 978600 на двох розвізних маршрутах використовувати два автопоїзди Volvo FH12 + Shmitz SCP–80, що працюють на двох маршрутах, при якому загальні витрати на перевезення складуть 3086922,2 грн. Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані підприємствами, які займаються автомобільними перевезеннями у міжміському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: витрати; маршрутизація; міжміські перевезення; навантаження та розвантаження