СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕНЬ ПАСИВНОЇ БЕЗПЕКИ АВТОМОБІЛІВ - Туренко, Анатолій Миколайович; Ужва, Анатолій Вікторович; Сергієнко, О.В.; Туренко, Анатолий Николаевич; Ужва, Анатолий Викторович; Сергиенко, А. В.; Turenko, A.; Uzhva, A.; Sergiienko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Обговорено питання дослідження пасивної безпеки автомобілів,розглянуто застосовувані стенди для натурних випробувань.Запропоновано стенд для досліджень у галузі пасивної безпеки автомобілів
СТЕНД ДЛЯ ИССЛЕДОВАНИЙ ПАССИВНОЙ БЕЗОПАСНОСТИ АВТОМОБИЛЕЙ
STAND FOR VEHICLES PASSIVE SAFETY RESEARCH
Keywords: пасивна безпека; стенд; випробування автомобілів; пассивная безопасность; стенд; испытания автомобилей; passive safety; stand; vehicles test; 629.113