Проєкт зони діагностування в міський СТО - Диський, Максим Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – гальмівна система легкового автомобіля. Мета проекту – аналіз, пристрій, діагностика та обслуговування гальмівної частини. У дипломному проекті виконаний технологічний розрахунок станції технічного огляду легкових автомобілів, проаналізовані гальмівна частина сучасного легкового автомобіля, її несправності та методи їх усунення. Виконано підбір технологічного обладнання для виконання необхідних технологічних робіт. Висвітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконана техніко-економічна оцінка.
Keywords: гальма барабанні; гальма дискові; гальмівна частина; діагностика; колеса; комплекс; несправності; розрахунок; техніка безпеки