Соціально-економічна сутність малого підприємництва, проблеми його розвитку в Україні - Дмитрієв, І. А.; Майборода, Ю. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
У статті визначено зміст поняття «суб’єкти малого підприємництва», розкрито соціально-економічну сутність малого підприємництва та його значущість для національної економіки, роль державної політики у розвитку малого підприємництва.
Keywords: суб’єкти малого підприємництва; суб’єкти мікропідприємництва; функції малого підприємництва; державне регулювання; державна підтримка; small business subjects; microbusiness subjects; functions of small business; state regulation; state support; 658.3