Розрахунок основних характеристик тягового асинхронного двигуна для електричної трансмісії міського електробуса - Аргун, Щ. В.; Arhun, Shchasiana (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Проведено аналіз електродвигунів з позиції їх застосування в тяговому електроприводі автотранспортних засобів з визначенням найбільш перспективного для виробництва електричної трансмісії в Україні. Проведено комплексну експертну оцінку тягових електродвигунів для електричної трансмісії. Виконано розрахунок основних характеристик тягового асинхронного двигуна для електроприводу електробуса міського призначення.
Расчет основных характеристик тягового асинхронного двигателя для электрической трансмиссии городского электробуса
Calculating the main characteristics of the traction induction motor for electric transmission of urban electric bus
Keywords: електрична трансмісія; електродвигун; тяговий електропривод; асинхронний двигун; електробус; електромобіль; автотранспортні засоби; electric transmission; electric motor; traction electric drive; asynchronous motor; electric bus; electric vehicle; motor vehicles; электрическая трансмиссия; электродвигатель; тяговый электропривод; асинхронный двигатель; электробус; электромобиль; автотранспортные средства; 629.341