Розробка інтернет-магазину автомобілів з інтегрованим ШІ-асистентом для підтримки користувачів - Решитько, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – процес створення вебплатформи для продажу автомобілів, зокрема інтернет-магазину з інтегрованими системами штучного інтелекту для підвищення ефективності взаємодії з користувачами. Мета роботи – розробка повноцінного інтернет-магазину вживаних автомобілів з інтегрованим ШІ-асистентом, який забезпечує ефективну підтримку користувачів, автоматизацію процесів вибору та покупки автомобілів, а також покращення якості взаємодії між клієнтами та системою. У роботі було проаналізовано існуючі рішення у сфері розробки вебсервісів та інтеграції нейромереж. Було здійснено розробку інтернетмагазину з інтегрованою нейромережою на основі повного стеку сучасних технологій, а саме: клієнтська частина: HTML, CSS, JS; серверна частина: Node.js, EJS, MongoDB. Результатом роботи є макет дизайну та інтернетмагазин з функціоналом продажу автомобілів, сортування за категоріями, механізмом інформаційної сторінки, кошиком та чатом з інтегрованим ШІ.