Розробка бази механізації на 70 одиниць дорожньої техніки в Харківській області - Доценко, Владислав Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт проектування – база механізації для технічного обслуговування і ремонту будівельної і дорожньої техніки Мета проекту – підвищення ефективності роботи підприємства по технічному обслуговування і ремонту машин, за рахунок впровадження найбільш ефективних методів впливу на машини. У даному дипломному проекті розраховується підприємство для технічного обслуговування БДМ, в ремонтній майстерні. Виконані основні розрахунки: трудомісткість виконуваних робіт по технічному обслуговуванні та ремонту БДМ та інш. Розглянуто питання охорони праці та безпеки при НС при експлуатації МТО. Розраховано собівартість машино-години роботи машини.
Keywords: надзвичайна; ситуація; обслуговування; трудомісткість