Спосiб пiдвищення попернечної стiйкостi колiсних машин з використанням електронних систем - Подригало, Михайло Абович; Полянський, Олександр Сергiйович; Дубiнiн, Євген Олександрович; Клец, Дмитро Михайлович; Задорожня, Вiкторiя Володимирiвна (My University, 2013)
Спосіб підвищення поперечної стійкості колісних машин, що полягає в зменшенні вертикальних прискорень до значення, меншого за критичне, який відрізняється тим, що зменшення вертикальних прискорень здійснюється електронним блоком керування, який знижує подачу палива.
Keywords: колiснi машини