Проект СТО легкових автомобілів з розробкою поста ТО та ремонту двигуна - Точка, Євгеній Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В результаті виконаної роботи визначив найбільш ефективні методи діагностування системи турбонаддуву. Описав стенди, на яких можна виконати діагностування, визначив їх переваги та недоліки на прикладі сучасного автомобіля
Keywords: діагностика; двигун; вал ротора турбокомпрессора; система турбонаддуву; стенд для балансування; турбокомпрессор