АНАЛІЗ КОНСТРУКТИВНИХ СХЕМ ҐРУНТОПРИБИРАЧІВ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ЛАНЦЮГОВИХ СКРЕБКОВИХ ТРАНШЕЄКОПАЧІВ - Волянюк, В. О.; Горбатюк, Є. В.; Волянюк, В. А.; Горбатюк, Е. В.; Volyaniuk, V.; Gorbatiuk, Ye. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Наведено аналіз існуючих конструкцій ґрунтоприбирачів та обґрунтовано найбільш доцільну для ланцюгових траншеєкопачів. Розглянуто методику визначення кінематичних параметрів та силових і енергетичних показників скребкових ґрунтоприбирачів ланцюгових траншеєкопачів.
АНАЛИЗ КОНСТРУКТИВНЫХ СХЕМ ГРУНТОуборщиков И ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПАРАМЕТРОВ ЦЕПНЫХ СКРЕБКОВЫХ ТРАНШЕЕКОПАТЕЛЕЙ
ANALYSIS OF STRUCTURAL CHARTS OF SOIL CLEANERS AND DETERMINATION OF CHAIN SCRAPER trench-digger PARAMETERS
Keywords: ланцюговий траншеєкопач; ґрунтоприбирач; ґрунт; траншея; цепной траншеекопатель; грунтоуборщик; chain trench-digger; soil cleaner; soil; trench; 624.132.3