Інформаційна технологія вибору технічних засобів для сенсорної мережі на дорожньо-будівельній машині - Сердюк, Олександр Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті виконаного дослідження була розроблена інформаційна технологія вибору технічного забезпечення сенсорної мережі на дорожньо-будівельних машинах, що дозволить підвищити ефективність управління дорожньо-будівельними машинами Були вирішені наступні задачі: - проведено огляд сенсорів та елементів управління дорожньо-будівельних машин; - розроблено інформаційну технологію вибору технічного забезпечення сенсорної мережі на дорожньо-будівельних машинах; - розроблено модель вибору технічного забезпечення сенсорної мережі на дорожньо-будівельних машинах ; - розроблено інтерфейс для комп’ютерної реалізації моделі.
Keywords: дорожньо-будівельні машини; сенсор; контролер; GPS