Удосконалення системи моніторингу технічного стану автомобілів - Кісь, Валерій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Метою дослідження є підвищення ефективності технічної експлуатації автомобілів удосконаленням системи моніторингу його технічного стану при зміні режимів праці та відпочинку і фізичного стану водіїв в умовах експлуатації. Об’єктом дослідження є процес моніторингу технічного стану вантажного автомобіля в умовах експлуатації. Предметом дослідження є визначення напрямку розвитку моніторингу технічного стану вантажного автомобіля з причепом в умовах експлуатації. У першому розділі дипломної роботи виконано аналіз досліджень щодо методів контролю технічного стану автомобілів. У другому розділі показано яким чином здійснено удосконалення системи моніторингу технічного стану вантажного автомобіля і стану водія засобами ITS. Третій розділ присвячений перевірки роботи системи моніторингу технічного стану автомобіля в умовах експлуатації.
Keywords: автомобіль; метод; контроль; режими праці і відпочинку водія; моніторинг; ідентифікація; технічний стан