Дослідження технічного стану та капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю в Київській області - Калайда, Сергій Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Кваліфікаційна робота містить актуальне питання визначення експлуатаційного стану шляхопроводу на підставі обстеження та визначення дефектів, огляд і рекомендації сучасних технологій ремонту і реконструкції мостових споруд.
Keywords: шляхопровід; реконструкція; ремонт; обстеження; оцінка технічного стану; залишковий ресурс елементів мосту; прогонова будова; рекомендації.