Оцінка характеристик приймача протиугінної системи автомобіля на шумових сигналах - Кубата, В. Г.; Серіков, Г. С.; Фролов, В. Я.; Сериков, Г. С.; Kubatа, V.; Serikov, H.; Frolov, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Розглянута можливість реалізації протиугінної системи автомобіля на основі застосування каналу передачі інформації на широкосмугових шумових сигналах. Проведена оцінка основних показників приймального пристрою при застосуванні традиційної системи кодування команд управління, що передаються.
Оценка характеристик приемника противоугонной систем автомобиля на шумовых сигналах
Evaluation of specifications of the receiving device of the anti-theft car sistem based on noice signals
Keywords: шумоподібні сигнали; автокореляційні системи; радіометр; прихованість; шумоподобные сигналы; автокорреляционные системы; радиометр; скрытность; pseudonoise signals; autocorrelation system; radiometer; stealth; 621.3.089