Нейромережева модель оцінки технічного стану гібридної силової установки автомобіля - Сущенко, Данило Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – процес визначення робочих характеристик функціональних систем силової установки гібридного автомобіля. Мета дослідження – підвищення ефективності використання гібридних автомобілів за рахунок нейромережевої моделі визначення витрат енергоносіїв у різних умовах експлуатації. Метод дослідження – схемотехнічне моделювання електричних систем і комплексів транспортних засобів. В дипломній роботі виконано аналіз стану та перспективи розвитку систем силових установок транспортних засобів, а також наведено теоретичне обгрунтування нейромережевої моделі діагностування технічного стану силової установки гібридного автомобіля. Наведено перевірку виконаних досліджень метода оцінки технічного стану гібридного автомобіля.
Keywords: гібрид; гібридна силова установка (ГСУ); технологія; ДВЗ; метод; діагностика