Литі емульсійно-мінеральні суміші з використанням сульфату алюмінію - Сідун, Ю. В.; Соболь, Х. С.; Бідось, В. М.; Стаднік, В. Є.; Станчак, С. А.; Sidun, Iurii; Sobol, Khrystyna; Bidos, Volodymyr; Stadnik, Vitalii; Stanchak, Svitlana (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У статті подано результати випробування щодо використання водного розчину сульфату алюмінію як регулятора розпаду для литих емульсійно-мінеральних сумішей та порівняно з розчином емульгатора амінного типу. Досліджено вплив розчину сульфату алюмінію на критерій розпаду та когезійної міцності литої суміші на основі відсівів із різними показниками метилену синього, визначеного за кількома методами випробувань. Обґрунтовано закономірності отримання високих показників метилену синього відсівів залежно від їх мінералогічних складів.
Slurry Surfacing using aluminum sulfate
Keywords: литі емульсійно-мінеральні суміші; регулятор розпаду; емульгатор; сульфат алюмінію; когезійна міцність; slurry surfacing; decomposition reguator; emulsifier; aluminum sulfate; cohesive strength; 625.02; 10.30977/BUL.2219-5548.2025.109.0.111