Розроблення інтерфейсу мобільного застосунку відстеження технічного стану автомобіля - Бондар, Володимир Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – аналіз особливостей проектування та прототипування інтерфейсу мобільного застосунку для відстеження технічного стану автомобіля. Об'єкт дослідження – інтерфейс мобільних застосунків для моніторингу транспортних засобів. Предмет дослідження – інформаційні технології для реалізації інтерфейсу мобільного застосунку, призначеного для контролю технічного стану автомобіля. Бажані результати - розробити інтерфейс мобільного застосунку, який дозволить користувачам відстежувати технічний стан автомобіля. Застосунок наддасть можливість реєстрації витрат на паливо, щоденно пройдених кілометрів, доданого пального, дат обслуговування та вартості запчастин.
Keywords: мобільний застосунок; дизайн; інтерфейс системи; UI; UX; DESIGN; WIREFRAME; PROTOTYPE; шаблон