ВИЗНАЧЕННЯ ВИХІДНИХ ЕНЕРГЕТИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ З ПНЕВМАТИЧНИМ ДВИГУНОМ - Воронков, О. І.; Леонтьєв, Д. М.; Тесленко, Е. В.; Воронков, А. И.; Леонтьев, Д. Н.; Тесленко, Э. В.; Voronkov, A.; Leontiev, D.; Teslenko, Е. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Виконано тягово-швидкісний аналіз руху мікроавтобуса ГАЗ-2217 з пневматичним двигуном замість двигуна внутрішнього згоряння та надано рекомендації, які дозволяють визначити вихідні енергетичні параметри силової установки транспортного засобу для руху з невеликою швидкістю в міському циклі.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ВЫХОДНЫХ ЭНЕРГЕТИЧЕСКИХ ПАРАМЕТРОВ ТРАНСПОРТНОГО СРЕДСТВА С ПНЕВМАТИЧЕСКИМ ДВИГАТЕЛЕМ
DEFINITION OF OUTPUT ENERGY PARAMETERS OF A VEHICLE WITH AIR MOTOR
Keywords: пневматичний двигун; рух автомобіля; альтернативні силові пристрої; стиснуте повітр; пневматический двигатель; движение автомобиля; альтернативные силовые установки; сжатый воздух; Air motor vehicle traffic; alternative propulsion systems; compressed air; 629.33