Поліпшення фінансового стану підприємства - Хворостинка, Ганна Романівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано умови роботи підприємств автомобільного транспорту в сучасних умовах, що дало змогу краще побачити проблеми, які заважають наданню якісних послуг. Запропоновано заходи щодо поліпшення фінансового стану підприємства, а саме було проведено аналіз фінансового стану та ділової активності підприємства, що дало змогу побачити слабкі місця в фінансовому стані підприємства. На основі проведених досліджень було розроблено рекомендації щодо поліпшення фінансового стану підприємства шляхом управління дебіторською заборгованістю підприємства.
Keywords: дебіторська заборгованість; управління дебіторською заборгованостю; фінансовий стан підприємства