Втілення методів цифрового діагностування при перевірки систем впорскування двигуна автомобіля - Бойко, Віталій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – процес діагностики систем впорскування палива. Предмет дослідження – методи та технології цифрового діагностування систем впорскування двигунів автомобілів. Методи дослідження. Вирішення поставленої задачі забезпечується використанням системного підходу та раціонального поєднання теоретичних і експериментальних досліджень, узагальнення та аналізу відомих наукових результатів. Метою роботи є підвищення ефективності цифрового діагностування систем впорскування двигуна автомобіля шляхом розробки сучасної методики навчання студентів та майбутніх діагностів. Тема дипломної роботи присвячена підвищенню ефективності цифрового діагностування систем впорскування двигуна автомобіля шляхом розробки сучасної методики навчання студентів та майбутніх діагностів. Розроблена методика включає теоретичні аспекти, що сприяють розвитку професійних навичок у майбутніх фахівців, а також оптимізації робочих процесів у діагностичних центрах.
Keywords: автомобіль; система; розподілене впорскування; діагностика; методика; ефективність