Підвищення ефективності функціонування громадського транспорту на прикладі міста Чернівці - Саранцев, Владислав Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі вирішується питання удосконалення маршрутної мережі громадського транспорту міста Чернівці. Для оцінки ефективності діючого варіанту пасажирської маршрутної мережі та заходів, що направлені на підвищення ефективності функціонування громадського транспорту в місті Чернівці використано транспорту модель в програмному продукті VISUM. Використання запропонованого варіанту маршрутної мережі громадського транспорту дає можливість щодо підвищення ефективності транспортного обслуговування населення міста Чернівці пасажирським транспортом.
Keywords: громадський транспорт; маршрутна мережа; натурні обстеження; пасажиропотоки; транспортна модель